Wie ben ik?

Ik ben ervan overtuigd dat je kan zijn wie je wilt zijn. Als je dat maar écht gelooft.

Ik ben Sabine, 49 jaar en ik ben de moeder van twee puberzonen.

In 2010 begon ik een winkel en ging er helemaal in op. Mijn hele hart en ziel stopte ik erin. Ik kreeg er energie van, maar leverde tegelijkertijd ook weer een hoop energie in. Want het combineren van de winkel met mijn toen nog kleine kinderen, én dan ook nog eens een leuke moeder en echtgenote zijn, dat waren net even teveel ballen om hoog te houden.

Na mijn scheiding was mijn hele leven ontregeld. Al die beslissingen. Ga ik door met de winkel, of stop ik en zoek ik een baan met financiele zekerheid? Volg ik mijn hart of mijn hoofd? Het antwoord was duidelijk: mijn hart.

Ik ging voor mijn winkel BIENstore op een nieuwe, betere locatie en stopte mijn spaargeld in de verbouwing van mijn droomwinkel. Dit moest hem worden, ik voelde het, geloofde het en ik was overtuigd dat ik dit moest doen.

Het luisteren naar wat anderen vinden heb ik aan de kant geschoven. Ik stopte met mijzelf te vergelijken met anderen en stapte uit mijn slachtofferrol.

Een nieuwe wereld ging voor me open. Ik las (spirituele) boeken, ging opleidingen en cursussen volgen en ik wilde alles weten over hoe de mind werkt. Ik ging mezelf beter begrijpen, doordat ik naar mezelf keek, in plaats van naar anderen. Het was alsof ik mijn eigen kooi open had gezet. Ik voelde me vrijer dan ooit en ging alles aan.

Mijn kijk op de wereld, op het leven en op mijzelf is totaal veranderd, ten goede. Het leven gaat me makkelijker af, tegenslagen kan ik beter aan. Ik leef nu bewust en doe de dingen die ik leuk vind en ik voel me beter dan ooit. Ik werk halve dagen in mijn winkel zodat ik tijd over heb om mijn coachings praktijk verder uit te bouwen.

Mijn missie is om mensen te begeleiden die willen groeien en naar binnen durven en willen gaan. Ik ben een coach die je op een liefdevolle manier uitdaagt en jou de tools en inzichten geeft zodat jij de beste versie van je zelf kan zijn.

BIENcoaching is onderdeel van BIENstore. BIENstore is een plek voor bewustwoording.

Veel liefs,
Sabine