Coaching

Voor wie?

Ben je bereid om met een kritische blik naar jezelf te kijken, er achter komen wie je echt bent en welke belemmerende overtuigingen jou tegen houden om je hart te volgen en de beste versie van jezelf te worden? Dan is BIENcoaching wat voor jou!

Wat doe ik?

Ik geloof dat iedereen is geboren met een bepaalde gift of talent. Door patronen, conditioneringen en overtuigingen doe je misschien niet wat je echt zou willen. Hoe fijn zou het zijn als je ontdekt waarom je hier bent en wat je hier te doen hebt en om te leven vanuit je hart? De antwoorden zitten in jou en die zullen steeds helderder worden als je naar binnen gaat.

Deze reis hoef je niet alleen te maken. Ik sta naast je en begeleid je, geef je inzichten, geef je tools en ben een spiegel om zo tot de kern van je zijn te kunnen komen. Het begint met JA te zeggen tegen een reis die heel mooi en soms ook confronterend kan zijn. Je gaat jezelf beter leren kennen en begrijpen zodat je makkelijker en steviger kan blijven staan ook in de de moeilijke situaties die in je leven voorbijkomen. Het is geen quick fix, het is hard werken, maar ik kan je zeggen het is het zo waard.

Je leven zal niet meer het zelfde zijn. Je voelt je vrijer en je weet veel beter wie je bent en wat je hier te doen hebt. Dit is een proces, een proces waarin je bewust leert leven vanuit de kracht die je zelf met je meedraagt. Ik zal slechts het vlammetje aansteken en je intuïtief begeleiden naar je hart.

De afgelopen jaren heb ik veel verschillende (spirituele) cursussen en trainingen gevolgd (theata healing, pranic healing, geolove healing, rapid transforming therapy, regressie therapie en law of attraction coaching) en dit samen met mijn eigen levenservaring hebben mij gemaakt tot een enthousiaste, gedreven, liefdevolle en gepassioneerde coach.

Alles is energie en ook ons lichaam bestaat uit energie. Onze gedachten en emoties trillen op een bepaalde frequentie. Als je je angstig of boos of gefrustreerd voelt, vibreer je op een lage frequentie en zul je meer situaties en mensen met een lage frequenties aantrekken. De frequentie van blij en gelukkig is een hoge frequentie en als je daar in kan blijven trek je meer blije situaties en mensen aan. Ik geef je de tools om te leren hoe je de frequentie hoog kan houden zodat je zelf daarmee aan de slag kan gaan en jouw droom leven kan creëren.

"You are the creator of your own happy life" en ik begeleid je graag op deze innerlijke reis zodat jij je vrij voelt en je droom leven kan leven.